FamilieGROOVE

En familieGROOVE time varer typisk 60 minutter. Her kan alle være med, uanset alder og sangudvalget er meget børnevenlige. En time, hvor de voksne kan komme ned i børnehøjde og lege med til en masse energisk musik.

Vi starter med god opvarmning sang, efterfulgt af en hel del svedige sange fra forskellige genre og afslutter med udstrækning og kort afspænding.

I en GROOVE time vil vi rigtig gerne have, at folk oplever de er sig selv, at de er unikke og at der er plads til deres måde at danse på. Det som GROOVE kan er, at skabe rummet til at være kreativt med sin egen krop. FamilieGROOVE er et fællesskab og en fest. Børnene synes, at det er super fedt at se de voksne fjolle rundt, at se hvordan man også kan være som voksen og det der med at smile og grine og danse sammen er helt unikt. Det er en livsbekræftende oplevelse.

Lige nu har jeg ingen planlagte FamilieGROOVE events.

Jeg kan bookes af skoler, foreninger og institutioner og alle som har lyst til at skabe en sjov og anderledes fælles oplevelse for børn og forældre og bedsteforældre. I stiller selv lokale eller udendørsområde til rådighed.