GROOVE for børn

En dansetime for børn varer mellem 30 og 50 minutter, afhængigt at deres alder. Vi starter altid med en god opvarmning sang, efterfulgt af en varieret mix af sange til en god dansefest og afslutter med udstrækning og kort afspænding.

De får nemme bevægelser til en hver sang, som de kan simpelthen ikke gøre forkert. Der er ikke noget rigtig eller forkert måde at gå på, heller ikke at lave danseløb eller alle de andre enkle trin i GROOVE. Børn finder hurtig sin egen måde at danse på og gør det kreativt. Vi bruger fantasien og leger med trinene og så sker det, at vi glemmer tid og sted.
At går til GROOVE for børnene gør, at de får boost af selvværd og tro på sig selv. Vi skaber et trygt rum for dem og de bliver mere modige. Også uden for dansetimen. De går fra at være lidt generte og usikre til faktisk bare at blomstre og finde ud af at det er okay at være som man er.

I 2019-2020 havde jeg samarbejde med Børnehuset Bækkegården i Ølstykke. Hver tirsdag dansede jeg med børn fra forskellige stuer i alderen 3 til 6 år. Det var en dejlig time, som vi alle glædede os til, og samtidig har været virkelig læreligt for mig og personalet. Groove er i dag en fast rutine for Børnehuset Bækkegården, da de fik uddannet en af pædagogerne til Groove for Kids facilitator.

Jeg kan bookes til børnefødselsdage eller en anderledes idrætstime på skoler eller børnehaver. Undervisningen foregår i gymnastiksal eller lokale med god plads.