GROOVE for voksne

En GROOVE time varer typisk fra 60 til 90 minutter. Det starter altid med en langsom opvarmning, så du får lov til at lande, trække vejret lidt dybere og forbinde dig til din krop. Herefter følger en buket af sange fra alle mulige genre, som giver dig sved på panden, smil og en dejlig lethed. Jeg guider dig undervejs og du få 2-3 simple trin, som du danser på din måde. Du kan nå at glemme hverdagen, arbejdet, pligterne, TODO-listerne og bare er der, kun for dig selv. Ved timens ende er der mulighed for udstrækning og vi slutter af med en lang dejlig afspænding.

GROOVE er en meget unik danseoplevelse. Du kan opleve du bliver lykkelig, beruset, frigjort, legesyg, sexy … Det er sindsyg sjov, det er magisk. Alle er velkomne til GROOVE. Det kræver ingen specielt tøj, udstyr eller danseerfaring. Du behøver ikke at være rytmisk eller super kropskoordineret. Bare kom som du er, uanset alder, størrelse og kondi.

Jeg har startet samarbejde med AYA i Fredensborg, hvor jeg har hold om mandagen kl. 18.15-19.15. Det er et fantastisk sted med mange hold og behandlingstilbud og du kan læse mere på deres hjemmesiden ayahouse.dk.

Jeg kan bookes til polterabend, fødselsdag eller en anderledes motionstime på arbejdspladsen. Jeg har blandt andet afholdt GROOVE dans for personaleforeningen i Realdania. Undervisningen forgår i et lokale med god plads eller udendørs.